Partners

Maak kennis met onze partners!

Partners met impact

Met trots presenteren we aan jullie onze partners! Zij maken Impact Oost mede-mogelijk. Lees hier over waarom ze partner met impact zijn. Ook voor ons!

Zwolle is een inspirerende en ontspannen stad, voor zowel de inwoners als voor de ondernemers. Het gaat Zwolle economisch voor de wind. Door haar centrale ligging en scharnierpunt tussen het westen en noorden, laat Zwolle al jarenlang zien tot de best economisch presterende steden van het land te behoren.

naar de partnerpagina

ROZ Groep

,
Partner in ondernemen

Je bent ondernemer en je hebt een vraag. Bijvoorbeeld over je bedrijfsvoering, financiën of het schrijven van je ondernemingsplan. Aan wie stel je die dan? Misschien aan familie, vrienden, kennissen of andere ondernemers. Maar wat als deze antwoorden je niet verder helpen? Of je bent op zoek naar iemand met een frisse blik van buitenaf? Dan zijn wij er voor je.

naar de partnerpagina

Steeds meer ondernemers richten zich op maatschappelijke thema’s. Om deze ontwikkeling te stimuleren wil de provincie Overijssel het ondernemen met impact vergroten. Dat gebeurt met het Actieprogramma Impact Ondernemen Overijssel.

naar de partnerpagina